Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

Banditas

3 Products

Filtre

    Filtrer efter størrelse

    Filtrer efter pris

Boheme-stilen Banditas, hele vejen fra Frankrig
Banditas fra Marseille Frankrig er et brand fra Cabana Living som blev grundlagt i 1998. Siden starten har de lagt en stor ære i at repræsentere eksklusive og moderigtige mærker for deres kunder. Her har vi et flot udvalg fra Banditas, som er kendt for alle de smukke farvesammensætninger og bohemestil. Vi bære alt fra Banditas kjoler, til bluser, bukser, cardigans og meget mere.
Hvad er boheme-stilen?
Boheme-stilen er en modestil, der er stærkt beslægtet med hippie mode, hvor naturlige stoffer, retro mønster, neutrale og varme nuancer smelter sammen med 70’er-stil accenter og en flair for statement-tilbehør. Banditas laver ofte design i disse metervare, som hør, bomuld og viskose. Derudover har Banditas kjoler, i smukke blomstrede design, som med deres lette stof næsten flyver gennem luften.

Hvis du kan lide Banditas så er Karmamia måske noget for dig også?

Bøhmisk stil er mere end bare en modetrend – det er en faktisk kultur i sig selv, en der kommer med en meget specifik ideologi og kompliceret historie. Selvom det er tæt forbundet med hippie mode i 60’erne og 70’erne, er boheme moden i disse dage en del af mainstream-kulturen. Men faktum er, at boho-moden faktisk startede som en modkultur tilbage i det 19. århundrede. I dag gør det store udvalg af boho-tøj og tilbehør stilen til et faktisk fænomen. Fænomenet opfordre nemlig til afslappet mode, med dets løstsiddende beklædningsgenstande, afslappede tilbehør og overordnede kunstneriske, kreative blandinger af elementer. En af Banditas mest populære skjorter Virginia, har fine flænse detaljer på kraven og en tynd lækker kvalitet. Den er lavet i bomuld og findes i alverdens farver, og derfor reflektere disse elementer af den bøhmiske mode perfekt.
Banditas tøj til hverdagen og festligheder
Bøhmisk mode er tilbagelænet, ukonventionel og meget udtryksfuld. Ligesom hippier er bohemer frisindede og nægter at klæde sig for at tilpasse sig. Bohemer er ofte romantiske, med en vidunderlig livsstil, der ligner hippier. Vi har meget forskelligt fra Banditas, alt fra toppe bukser og kjoler i flotte mønstre, samt korte og lange skjorter i broderi anglaise. Hånd i hånd med den bøhmiske mode, er pasformen, hos Banditas loose og meget behagelig, perfekt til alle kropstyper. Banditas kjoler er specielt et godt supplement til de varme sommermåneder, eller til at have med på ferie.
Shop flotte Banditas kjoler her!
Er det måske en smuk Banditas Kjole som har fanget dit øje, så bestil hjem her fra siden nu. Vi har håndplukket de bedste designs fra Banditas. Så du er garanteret tøj til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500 kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Se også:

Lola Cruz

Kooreloo
Vi står altid til rådighed.
Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du altid ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.

Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så du aldrig igen går glip af et godt tilbud. Du kan også følge os på instagram @butikbetinnabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op, samt generalle inspirations billeder.