Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

KARMAMIA

265 Products

Filters
Done

    Filtrer efter størrelse

    Filtrer efter pris

Oprindeligt med nordiske rødder, er Karmamia et dansk brand, lanceret i sommeren 2016. De er kendt for deres flotte farver, lækre materialer og fantastiske prints. Mia Louise Jelling-Nielsen er designer og kreativ direktør som sammen med sit team, formår at lave et lækkert design der appellerer til kvinder i alle aldre. Derfor Karmamia kollektioner kan oftest spottes på; modebloggere, kendte tv-værter og instagrammere.

Bæredygtigt, i kampen mod fast fashion.

Hos Karmamia er bæredygtighed i højsædet. Designet skal være være klassisk, og alsidigt, men samtidigt moderne, og brugbart igennem alle sæsonerne. På den måde, formår Karmania at forebygge behovet for at skifte garderoben ud, når vejret skifter. Ved at købe tøj hos Karmamia, er du med til at støtte op om kampen imod fast fashion kulturen, hvor at kvantitet bliver prioriteret over kvalitet.

Unikke designs, som alle kan være med på!

Karmamia afspejler den Skandinaviske stil, hvor minimalisme er en prioritet, dog er det de mellemøstens strejf, der sætter skel fra andre brands. Karmamia er nemlig produceret i Dubai, hvor at inspirationen for deres tidsløse kimonoer, kjoler, tie-tops og bluser, i de smukkeste prints, får deres oprindelse. Karmamia priotere også, i deres forsøg på at stoppe fast fashion, at sætte gode produktionsforhold. Designer Mia Louise Jelling-Nielsen bor selv i Dubai, og har direkte indflydelse på produktionen. Du er derfor garanteret at kvalitet og gode vilkår, er I højsædet når der er tale om produktionen af selve tøjet.

Karmamia kjoler som passer til enhver

Ved at vælge at Karmamia skal hænge i din garderobe, får du et brand, som er produceret med kvalitet i fokus, og som er fremtiden i modeindustriens øje. Om du ønsker en Karmania top eller en kjole får du et stykke tøj, som du vil elske i mange år frem. Det er også behageligt at have på, da det silkebløde stof og den rummelige pasform er designet til at tilpasse enhver kvinde.

Hver sæson designer Karmamia også en række Limited Edition styles, som kun eksistere I begrænset parti. Disse Limited Edition styles, består af bl.a. kjoler, toppe og kimonoer. Karmamias Limited Editions bliver oftest taget rigtig godt imod, og er ofte udsolgt på få dage, da stilen er noget helt særligt og giver en unik mulighed for at bære tøj som ikke alle kan få fingrene I. Denne kollektion, er ideel for dig, der kan lide at stå ud for mængden og som elsker følelsen af at have fået fat I noget unikt til din garderobe.

Shop Karmamia skjorte hos os nu

Her hos bettinabeltner.dk, har vi håndplukket de smukkeste designs fra Karmamia Copenhagen. Så du er garanteret tøj til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller tøj hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du også ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.

Karmamia Udsalg

Hos bettinabeltner.dk, har vi løbende udsalg, men dog ikke på Karmamia produkter. Gå til vores shop nu, og se hvor du kan spare. Hold godt øje med siden, da der bliver løbende sat nye vare på tilbud, eller udsalg. Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så går du, aldrig igen, glip af et godt tilbud! Du kan også følge os på instagram @butikbettinabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op.