Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

Karmamia

600 Products

Filtre

    Filtrer efter størrelse

    Filtrer efter pris

Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen, et dansk modebrand, blev lanceret i sommeren tilbage i 2016. Siden da har de taget den danske modescene med storm.

De er kendt for deres smukke farver, gode materialer, og formidable prints.
Mia Louise Jelling-Nielsen er designer og kreativ direktør, har i samarbejde med hendes team udarbejdet tøj i lækre designs, der appellerer til kvinder i alle aldre.

I Mia Louise Jelling-Nielsens egne ord:
“Mode og journalistik har det til fælles, at de er med til at tegne et øjebliksbillede af verden omkring os”.

Smukke farver, mønstre og print

Mærket henvender sig til skandinaviske modebevidste kvinder, med fokus på at dyrke en elegant stil.
Smukke farver, mønstre og print karakteriserer dette brand. Det har derfor vundet stort indpas på tværs af aldersgrupper.

Karmamias kollektioner kan ofte spottes på modebloggere, instagrammere og kendte TV-værter. Karmamias designere har nemlig altid fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste trends.

Karmamia kæmper mod fast fashion med bæredygtige styles

Ved at fylde garderoben med Karmamia Copenhagen styles, får du tøj, som er produceret med hjertet det rette sted og som er fashion forward i forhold til sæsonens trends og tendenser.

Hos Karmamia Copenhagen er der et kæmpe fokus på bæredygtighed. Designet skal være alsidigt, klassisk men samtidigt moderne og brugbart i alle årets sæsoner. Med denne model, formår designerne i Karmamia, at forebygge behovet for at skifte garderoben ud hver sæson.

Når du køber tøj hos Karmamia Copenhagen, er du altså på frontlinjen i kampen mod Fast Fashion kulturen.

Fast Fashion kulturen (brug og smid væk kultur), hvor kvantitet bliver prioriteret højere end kvalitet og måden hvorpå tøjet er produceret. Karmamia udsalg hører derfor også til sjældenhederne.

Mange af deres designs er lavet i Satin Terylene, hvilket er 100% miljøbevidst.

Satin har altid været et fantastisk materiale, hvis man ønsker tøj der føles lækkert, Da satin bruger lange filamentfibre, som er vævet på en meget stram måde, er det resulterende materiale stærkere end mange almindelige vævede stoffer. Satin rynker heller ikke så let som andre stoffer, og tykkere satiner er mindre tilbøjelige til at rynke.

Alt tøj fra Karmamia er produceret i bæredygtigt materiale. Dette betyder at de kræver mindre vand at producere end andre velkendte materialer gør. CO2 aftrykket for den satin Karmamia bruger er ca. 5kg. CO2 pr 1kg. Hvor materialer som silke, bomuld og viscose har et CO2 aftryk på ca. 40kg. CO2 pr. 1kg.

Dette er kun få af årsagerne til at mange af Karmamias bedste produkter, er lavet i materiale Satin Terylene.

Unikke designs, som alle kan være med på!

Karmamia afspejler den Skandinaviske stil, som dens direktør voksede op i, nemlig minimalisme og alsidighed, dog er der et mellemøstligt strejf, som skiller Karmamia fra andre brands. Karmamia er nemlig produceret i Dubai. Herfra findes inspirationen til deres iøjnefaldende og tidsløse kimonoer, tie-tops, kjoler og bluser, i fantastiske prints inspireret af deres omgivelser.

Karmamia er vellykket i at tage de bedste ting fra den mellemøstlige verden, og tænkte det ind i det Skandinaviske modebillede. Kollektionerne har derfor både eksotiske print, med mere nedtonet mønstre, der især fanger interesse hos mange skandinaviske kvinder.

Karmamia Copenhagen prioriterer også, i deres kamp mod fast fashion, at fastsætte gode produktionsforhold. Direktør og Designer, Mia Louise Jelling-Nielsen, der nu selv bor i Dubai, prioriterer at have direkte indflydelse på produktionens gang. Dette betyder at direktøren selv, garanterer at kvalitet og gode vilkår, er i højsædet når der tale om selve produktionen af tøjet.

Karmamia kjoler som passer til enhver

Ved at vælge at Karmamia skal hænge i din garderobe, får du et brand, som er produceret med kvalitet i fokus, og som er fremtiden i modeindustriens øje. Om du ønsker en Karmania top eller en kjole får du et stykke tøj, som du vil elske i mange år frem. Det er behageligt at have på, da det silkebløde stof og den rummelige pasform er designet til at tilpasse enhver kvinde.

Vi anbefaler eksempelvis Karmamia Nola Dress Scarlett Paisley, som er smuk og feminin hele vejen igennem.

Romantiske detaljer inkluderer rynkede skuldre for at fremhæve din halsudskæring, ærmer med hætte og flæsekanter, der flyder forbi midt på læggen.

Nola-kjolen er feminin, elegant og tidløst stylet til at tage dig gennem romantiske aftener og gåture gennem parken. Køb den her

Karmamia til fest

I Karmamia Copenhagens kollektioner, finder du ikke kun et fantastisk udvalg af hverdagstøj.

Nej de har også et stort udvalg af festlige styles. De har kjoler med elegante detaljer som: Bindebånd, høj hals, slå-om-effekt og knapper.

Kjolerne fås i utroligt mange farver og smukke prints samt mønstre.

Er du mere til en fest top samt bukser, over den traditionelle kjole, har Karmamia også styles til dig. De har toppe til enhver kvinde, med tynde stropper eller ærmeløse. Med høj hals, eller en smuk halsudskæring. Toppene kan bruges til enhver lejlighed, og kan med fordel styles med en elegant blazer, eller dresses op og ned med smykker.

Karmamia Limited Edition:

Hver sæson, designer Karmamia en række unikke og lækre Limited Edition stiles. Limited Edition, betyder at der kun er et begrænset parti af de specifikke vare, og at de ikke kommer i produktion igen når de er væk. Disse Limited Edition stiles, består af alt fra kjoler, kimonoer og toppe. Karmamia Limited Edition, bliver altid mødt med åbne arme og begejstring. Deres Limited Edition udvalg er ofte udsolgt på få dage, da stilen er noget helt unikt og giver en særlig mulighed for at få fat i tøj som ikke er til rådighed for alle og enhver. Deres Limited Edition kollektion, er ideel for dig, der kan lide at stå ud for mængden, og som sætter pris på ideen om at have unikke stykker tøj i din garderobe, som ikke er tilgængelige for alle og enhver. Tøj som føles som om det er lavet med kun dig i tankerne.

Så hvis du er på udkigt efter de seneste trends i modebilledet, så tag et kig i vores udvalg af Karmamia Copenhagen produkter. Vi er heldige at Karmamias lokale skræddere, gør det muligt at få produkt fra ide til færdig style på blot få uger, så vi altid kan have det sidste nye at vise dig på vores side her. Tøjet er altid fashion forward, så du, med Karmamia, altid er iklædt tidens store trends.

Se også tøj fra MW23.

Et koncept der holder.

Selvom Karmamia stadig er et forholdsvist nyt brand, er det lykkes dem at skabe interesse i hele Skandinavien.

Karmamia forhandles i både, Sverige, Norge, Schweiz, Færøerne og Italien, selv på Island er de på markedet.

Karmamia er altså et brand i vækst. Den store årsag til det globale indtryk, er netop det bærende koncept, som siger at tøjet ikke kun skal vare én sæson, men mange flere.

De gør alt hvad de kan, for at deres tøj er holdbart, slidstærkt uden at gå på kompromis med style.

Jo mere du bruger dit tøj, frem for at købe nyt – Jo bedre bliver ressourcerne til at lave tøjet udnyttet. På den måde er du, i samarbejde med Karmamia Copenhagen, med til at bevare miljøet, med god samvittighed, imens du er klædt i de bedste og lækreste vare.

Shop din Karmamia skjorte hos os nu

Her hos bettinabeltner.dk har vi håndplukket de smukkeste designs fra Karmamia Copenhagen. Så du er garanteret tøj til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller tøj hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500kr.

Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du også ringe eller sende os en sms på +45 28 97 23 97.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Flere flotte styles fra kendte brands:

Originalsin 

Philip Hog

Shoe Biz

Karmamia Udsalg?

Kilde: Karmamia.com

“Lige siden KARMAMIA Copenhagen blev grundlagt i 2016, har ansvar over for vores jord været en dybt integreret del af vores måde at agere på i modebranchen. Ansvar for alle aspekter af vores produktion er en vigtig del af vores værdisæt.

Vi har en 360-graders indstilling i vores miljø- og klimaindstats i stedet for énsidigt at fokusere på enkeltelementer som materialer, tilbehør eller certifikater.

Et bæredygtigt stykke tøj er for os et, der er fremstillet ansvarligt OG et, der er holdbart og kan bæres igen og igen OG et, der ikke går af mode inden for måneder. Vi er ikke tilhængere af udsalg, i stedet holder vi vores varer opdaterede ved at tilføje styles, der komplimenterer dem og bliver ved med at lave dem. “

Udsalg på Karmamia hos Bettina Beltner

Hos bettinabeltner.dk, har vi løbende udsalg, men dog ikke på Karmamia produkter.
I ny og næ kan du dog være heldig at finde enkelte nedsættelser på Karmamia.
Gå til vores shop nu, og se hvor du kan spare.
Hold godt øje med siden – der bliver løbende sat nye varer på tilbud, eller udsalg.

Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her.
Så går du, aldrig igen, glip af et godt tilbud!

Du kan også følge os på instagram @butikbettinabeltner, hvor vi dagligt lægger nye varer og tilbud op.

Tilmeld dig vores VIP-kundeklub og få ekstraordinære tilbud på SMS og e-mail