Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

SHOE BIZ COPENHAGEN

8 Products

Filters
Done

    Filtrer efter pris

Shoe Biz Copenhagens grundlæggelse

Shoe Biz Copenhagen, er et dansk brand som blev lanceret for tre generationer siden, i 1941 af skotøj producenten Gardenia. Deres historie starter i en kælder på Nørrebro, hvor at virksomhedens grundlægger, Herman Gutkin, begyndte at fremstille træsko. I 1950’erne besluttede Herman, at prøver kræfter med at designe dame fodtøj. Specielt at prøve kræfter med stilettos, var med til at lægge fundament for Gardenia Copenhagen, da de var nogle af de første til at lanceret højhælede sko med en spids tå, i Danmark.

Med fokus på deres rødder, lykkes det Gardenia Copenhagen at etablere sig selv på det danske marked, som en af de mest succesfulde skotøjs producenter. Shoe Biz, blev lanceret i 1990, men begyndte at tage form i 1989, under Gardenia Copenhagen.

Shoe Biz – brand med forståelse for fremtiden

Shoe Biz Copenhagen, laver de lækreste sko og støvler. Igennem de seneste par år, har deres produkter vundet stor impas hos de danske kvinder, da Shoe Biz Copenhagen, er specielt dygtige til at følge tidens trends og tendenser. Generelt er Gardenia i dag en respekteret producent af eksklusive og unikke modesko, som har taget modeelskere med storm. Shoe Biz er nogle af de skarpeste på markedet til at lave sko til enhver lejlighed, til en overkommelig pris. 

Kvalitet og eksklusivitet

Shoe Biz Copenhagen, har stået bag mange elegante og smarte sko med kant. Shoe Biz er et brand, som på formår at berige trendsættere og modeelskere med et smukt design, uden at gå på kompromis med kvalitet. Shoe Biz er kendt for at lave deres sko i læder, skind samt lidt tekstil, som er med til at sikre den gode pasform, samt giver stor slidstyrke. Dette betyder at, når du køber en sko fra Shoe Biz Copenhagen, at du garantere en sko der kan være med dig i mange år. Deres tidløse design er også med til at sørge for du ikke, skal være bange for nogensinde at smide et par sko ud, fordi de ikke længere er moderigtige. Skoene bære præg af en minimalistisk og simpel stil, uden at blive kedelige og nemme at overse. Skoene er skabt til enhver anledning.

Inspiration til alle og enhver

Shoe Biz Copenhagen har vundet stor indpas internationalt, da de har været en stor inspirationskilde for andre danske brands, da de selv altid er først med et kreativt, unikt og elegant design, som formår at indfange de hotteste og nyeste trends der opstår i modebranchen. Både i sko, ballerinaer, sandaler, støvler og modesko, kan ligger Shoe Biz i toppen.

Shop Shoe Biz sko hos os nu!

Er det måske et par Shoe Biz Copenhagen sko som har fanget dit øje, så bestil hjem her fra siden nu. Vi har håndplukket de bedste designs fra Shoe Biz Copenhagen. Så du er garanteret sko til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500 kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Vi står altid til rådighed

Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du altid ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.

Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så du aldrig igen går glip af et godt tilbud. Du kan også følge os på instagram @butikbetinnabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op, samt generalle inspirations billeder.