Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

Shoe Biz Copenhagen

3 Products

Filtre

    Filtrer efter pris

    Pris: kr. 0kr. 1.040

Shoe Biz Støvler
Shoe Biz Copenhagen har vundet stort indpas internationalt på grund af deres støvler. De har flere gange været den førende inspirationskilde for andre danske brands, såvel som internationale brands, da de altid selv er først med innovation og kreativitet, som kommer til udtryk i deres unikke og elegante design. Deres sko har indfanget de hotteste og nyeste trends, der opstår i modebranchen. Både i almindelige sko, ballerinaer, sandaler, støvler og modesko, ligger Shoe Biz altid i toppen.

Er du selv modebevidst, og har ledt efter et par fantastiske Chelsea støvler, eller en sko med en chunky hæl, så kan du ikke gøre meget bedre end at købe et par igennem Shoe Biz Copenhagen. Her på vores side, har vi sørget for at fremvise et udvalg af de forskellige sko, som passer perfekt til i dags trends. Vi er nemlig ikke bange for at vise hvor meget vi sætter pris på en fantastisk støvle med en lækker chunky hæl. Med Shoe Biz Copenhagens hjælp, sørger vi for møde alle de nye trends, med de bedste langtidsholdbare løsninger, uden at ødelægge pengepungen fuldstændigt.
Her på siden, har vi udvalgt vores yndlings Shoe Biz Støvler, som vi er sikre på du også vil elske. Vi hos, bettinabeltner.dk, elsker en støvle med en chunky hæl, og kan derfor kun varmt anbefale at du bestiller et par hjem her fra siden nu.

Shoe Biz Copenhagen, har stået bag mange elegante og smarte sko, med kant. Shoe Biz Copenhagen, er et brand som formår at berige trændsættere og modeelskeres liv, med et smukt design, uden at gå på kompromis med kvalitet og look. Shoe Biz er kendt for at producere deres sko i den lækreste læder og skind, samt en smule tekstil, som er med til at hjælpe med at sikre den fantastiske pasform og store slidstyrke du altid for. Dette betyder at når du, i dag, køber et par sko fra Shoe Biz Copenhagen, så er du garanteret en sko der er med dig i mange år. Deres tidløse design er også med til at sørge for at du aldrig skal bekymre dig for nogensinde at smide et par sko ud, fordi de ikke længere er moderigtige. Sko fra Shoe Biz Copenhagen er altid en sikker langtidsinvestering. Skoene bære præg af en minimalistisk og simpel stil, uden at blive kedelige og nemme at overse. De er skabt med tanken om at skulle være perfekte til enhver anledning.

Se også Philip Hog sneakers
Shoe Biz Copenhagens grundlæggelse
Shoe Biz Copenhagen, er et dansk brand som blev lanceret for tre generationer siden, i 1941 af skotøj producenten Gardenia. Deres historie starter i en kælder på Nørrebro, hvor at virksomhedens grundlægger, Herman Gutkin, begyndte at fremstille træsko. I 1950’erne besluttede Herman, at prøver kræfter med at designe dame fodtøj. Specielt at prøve kræfter med stilettos, var med til at lægge fundament for Gardenia Copenhagen, da de var nogle af de første til at lanceret højhælede sko med en spids tå, i Danmark.

Med fokus på deres rødder, lykkes det Gardenia Copenhagen at etablere sig selv på det danske marked, som en af de mest succesfulde skotøjs producenter. Shoe Biz, blev lanceret i 1990, men begyndte at tage form i 1989, under Gardenia Copenhagen.
Shoe Biz – brand med forståelse for fremtiden
Shoe Biz Copenhagen, laver de lækreste sko og støvler. Igennem de seneste par år, har deres produkter vundet stor impas hos de danske kvinder, da Shoe Biz Copenhagen, er specielt dygtige til at følge tidens trends og tendenser. Generelt er Gardenia i dag en respekteret producent af eksklusive og unikke modesko, som har taget modeelskere med storm. Shoe Biz er nogle af de skarpeste på markedet til at lave sko til enhver lejlighed, til en overkommelig pris. 
Kvalitet og eksklusivitet
Shoe Biz Copenhagen, har stået bag mange elegante og smarte sko med kant. Shoe Biz er et brand, som på formår at berige trendsættere og modeelskere med et smukt design, uden at gå på kompromis med kvalitet. Shoe Biz er kendt for at lave deres sko i læder, skind samt lidt tekstil, som er med til at sikre den gode pasform, samt giver stor slidstyrke. Dette betyder at, når du køber en sko fra Shoe Biz Copenhagen, at du garantere en sko der kan være med dig i mange år. Deres tidløse design er også med til at sørge for du ikke, skal være bange for nogensinde at smide et par sko ud, fordi de ikke længere er moderigtige. Skoene bære præg af en minimalistisk og simpel stil, uden at blive kedelige og nemme at overse. Skoene er skabt til enhver anledning.

Inspiration til alle og enhver
Shoe Biz Copenhagen har vundet stor indpas internationalt, da de har været en stor inspirationskilde for andre danske brands, da de selv altid er først med et kreativt, unikt og elegant design, som formår at indfange de hotteste og nyeste trends der opstår i modebranchen. Både i sko, ballerinaer, sandaler, støvler og modesko, kan ligger Shoe Biz i toppen.

Se også vores udvalg fra:

Fine CPH
Kooreloo
Shop Shoe Biz sko hos os nu!
Er det måske et par Shoe Biz Copenhagen sko som har fanget dit øje, så bestil hjem her fra siden nu. Vi har håndplukket de bedste designs fra Shoe Biz Copenhagen. Så du er garanteret sko til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500 kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.
Vi står altid til rådighed
Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du altid ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.

Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så du aldrig igen går glip af et godt tilbud. Du kan også følge os på instagram @butikbetinnabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op, samt generalle inspirations billeder.