Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

Philip Hog Stockholm

7 Products

Filtre

    Filtrer efter pris

    Pris: kr. 470kr. 720

Philip Hog: Sko har altid lagt til familien

Philip Höglund er en ung svensk designer som er opvokset i skoindustrien. Han husker, at have brugte sin barndom på at besøge og blive forbløffet over skofabrikker I hele verden, sammen med hans far. Altid inspireret af det, der omgiver ham, er det først efter sine studier i Milano, hvor han studerede sko produktion og konstruktion, at han begyndte for alvor at arbejde I branchen. Philip flyttede, også til Shanghai for at få førstehåndsviden i produktionen af sko. Efter et par år besluttede han at skabe sit eget brand.

Sådan blev Philip Hog blev født. “Mærket er påvirket af de forskellige lande, jeg har rejst til. Samtidig med at det forbliver et enkelt og rent skandinavisk design. En samlet verden af coolness, glæde og lykke.” Mærket er påvirket af forskellige lande, mens det forbliver et skandinavisk design. Lavet til alle sæsoner og uden at gå på kompromis med stil.


Philip Hog sneakers

Brandet Philip Hog, har fra starten set stor success. Philip Hogs sneakers har en enkel og klassisk form med et friskt og ungt udseende. Skoene er præget af fede detaljer og dæmpede farver, der giver muligheden for at sætte et personligt udtryk på dagens outfit. Brandet er specielt målrettet mænd og drenge, der gerne vil have en sko af lækker kvalitet og som følger med tidens trends. Med et tidløst design, har Philip Hog sko til både hverdagen og festlige anledninger. Samt er skoen behagelig at bære på arbejdspladsen, da kvaliteten er i højsædet når det gælder produktionen af Philip Hog sko. Skoen omslutter foden, og er god at gå i, samtidigt med at være fashion forward.


Perfekt touch, personlig stil.

Philip Hos sneakers er ideelle til dig der leder efter det ekstra Je ne sais quoi, som sætter prikken over i’et på din personlige stil. Her på vores hjemmeside har vi Phillip Hog sko, I forskellige farver og designs. Nogle I ruskind, andre I præget skind. Uanset hvilket par du falder for, kan du se frem til solide og pålidelige sneakers, som du kan bære til næsten alle anledninger.

Sammensat med en hættetrøje, t-shirt og et par løse jeans, eller I kontrast til en flot løs kjole, mulighederne er utallige. Vi værdsætter her hos bettinabeltner.dk, sneakers som både kan være cool og sofistikeret, alt efter hvad du lige står og har brug for i øjeblikket. Vi er derfor super glade for den samarbejdsmulighed det er at arbejde med Philip Hog, da vi værdsætter alsidigt kvalitetsbevidst mode.


Shop sko hos os nu!

Er det måske et par Philip Hog sneakers som har fanget dit øje, så bestil hjem her fra siden nu. Vi har håndplukket de bedste designs fra Philip Hog. Så du er garanteret sko til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500 kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.


Vi står altid til rådighed.

Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du altid ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.

Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så du aldrig igen går glip af et godt tilbud. Du kan også følge os på instagram @butikbetinnabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op, samt generalle inspirations billeder.