Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

Cabana Living

1 Product

Filtre

Tanken bag Cabana Living
Grundlagt i 1998, kom Cabana Living til verden, i et nyt og spændende forsøg på at samle et stort udvalg af førende italienske og spanske mærker sammen under ét navn. Ét navn som siden da har været indbegrebet af høj kvalitet, og en stilfuld udstråling, der tydeligt sætter stor ære i at producere vare i bæredygtige materialer, uden at gå på kompromis med udseende og pasform.
Eksotiske tanker bag design
Brandet Cabana Living, er eksotisk og moderigtig fashion. De har de bedste Cabana living kjoler, som er luftige og giver et friskt og farverigt udtryk til enhver kvinde, der har lyst en følelse af frihed. Selv Cabana livings bukser, er skabt med henblik på komfort uden at gå på kompromis med stil.

Bettina Beltner anbefaler og styles fra Karmamia.

Cabana Living sætter en stor ære i at producere tøj i de lækreste materialer, de er specielt dygtige til at lave flotte produkter ud af uld og hør, så du efterlades med en følelse af at havde fået et produkt som tager hånd om miljøet, uden at sætte stilen i bagsædet. Den største fordel ved eksempelvis hørtøj, er at i varmt vejr giver det en behagelige kølige fornemmelse. Stoffets struktur og hør fibre giver mere luftstrøm, og stoffets struktur gør at det holdes væk fra huden og giver en bedre lufttilstrømning til kroppen.
Hør tekstiler er også antiseptiske, hvilket betyder at de er bakteriehæmmende og at bakterier og svampe ikke kan ændre på fiberen.

Vi hos betinnabeltner.dk omundre dig til at kigge rundt i vores fantastiske udvalg af sommerlige styles, med ekstravagante og raffinerede detaljer, fundet i vores Cabana Livings udvalgte tøj, som bringer tankerne mod varme sommerdage på stranden.
Lækkert uld tøj og overtøj
Selvom at Cabana Living er kendt for deres mere eksotiske tøj, så har de også fantastiske uldvare. Vi har sørget for, her på siden, at inkludere nogle af Cabana Livings, mest fantastiske uldsweatre, uldcardigans, og uldtrøjer. Uldtøj har typisk længere holdbarhed end tøj lavet af bomuld eller silke. En uldfiber kan bøjes 20.000 gange, før den knækker, hvorimod bomuld knækker efter 3.000 bøjninger. Så ved køb ad en af Cabana Livings uld produkter, er du sikret kvalitet.
Selv mange af deres jakker er delvist lavet af uld. Hvorfor er uld godt at producere jakker af? Uld er et specielt stof, fordi det skaber en naturlig isolering på grund af de luftlommer, der er til stede overalt. Det vil sige, at det holder kroppen varm, når der er brug for det, men at det også kan køle kroppen ned, hvis den får det for varmt. Det regulerer sig altså efter kroppens temperatur. Ovenikøbet er uld også vandafvisende, så det virker fantastisk i alt vind og vejr.

Flere brands med lækre styles:

Eva Go Diva
Fine Copenhagen
Kooreloo

Cabana living bukser
Skulle du stå og mangle Cabana living bukser, som sidder pænt, holder formen og ikke ligner alle andre bukser? Så tjek vores Cabana Living bukse sortiment ud. Cabana Living, har bukser og jeans til alle dine behov. Vi har udvalgt nogle af de bedste de har at tilbyde, som både er stilede og behagelige at have på. Er du eksempelvis til et par bukser der er vidde i benene, og er en smule 80 chic, så tjek Cabana livings Abba Jeans Denim ud her på siden! Når det kommer til styrke og holdbarhed, er denim jeans den ubestridte vinder. De er designet til at modstå stresset fra hverdagsbrug og tilbyder utallige måneders brug uden at vise tegn på skade.

Se også Fine CPH her.
Shop hos os
Her hos betinnabeltner.dk, har vi håndplukket de smukkeste designs fra Cabana Living. Så du er garanteret tøj til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller tøj hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.
Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du også ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.
Cabana Living Udsalg
Hos betinnabeltner.dk, har vi løbende udsalg, på forskellige CL produkter. Gå til vores shop nu, og se hvor du kan spare. Hold godt øje med siden, da der bliver løbende sat nye vare på tilbud, eller udsalg. Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så du aldrig igen går glip af et godt tilbud. Du kan også følge os på instagram @butikbetinnabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op.