Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

Eva Go Diva

3 Products

Filtre

    Filtrer efter størrelse

    Filtrer efter pris

    Pris: kr. 470kr. 880

Eva Go Diva
Eva Go Diva, er et nyt modebrand med en lækker butik i hjertet af Charlottenlund, i Storkøbenhavn. Med fokus på flotte og feminine designs, har Eva Go Diva, allerede gjort et kæmpe stort indtryk på mange Danske Kvinder. Eva Go Diva fremstiller styles som er boheme, klassisk og rå på samme tid. I Eva Go Diva kollektioner finder du både bluser, bukser, kjoler og meget mere.

Eva Go Diva, har specielt marchere ind på den danske modebranche, ved at springe ud i tie dye. Specielt deres Eva Go Diva Kjoler og Eva Go Diva skjorter, i tie dye, er nogle af deres mest omtalte produkter. Fordelen ved tie dye, er at alle stykker tøj du modtager i denne stil, føles personlig og unikt lavet til dig. Dette er årsagen til at mange farverige personligheder, sætter stor pris på det sortiment Eva Go Diva, er ansvarlige for at producere.
Ud over at producere deres egne vare og kollektioner, så har Eva Go Diva også samarbejde med mange andre unikke brands, hvilket betyder at de altid er ansvarlige for at have et prangende og unikt sortiment af tøj, til dig der elsker at skille dig ud fra mængden.
Eva Go Diva Kjoler
Komfort er også vigtigt for Eva Go Diva, og dette kommer specielt til udtryk i deres Kjoler. En Eva Go Diva kjole, er let og luftig og giver kvinden der bære den en følelse af frihed, og varme sommerdage, da materialerne de er lavet af ikke er tunge, og farverne er markante og iøjnefaldende. Faktisk er mange af deres mest populære vare lavet i Satin. Satin har typisk en side der er blank og en side, der er mat. Stoffet er glat og falder dramatisk, hvilket får det til at se luksuriøst og forførende ud, når det bæres i form af en kjole.
Vi er specielt glade for Eva Go Divas tie dye kjoler, Lucca Dress, som fås i både rød og gul, som efterlader enhver kvinde, der bære den, følelsen af varme tropiske strande.

Måske Karmamia kjoler er noget for dig også?
Til dit unikke jeg
Eva Go Diva, er perfekt til dig som elsker at bære unikke statement pieces. Med deres unikke silhuetter, smukke farver og mønstre, er du sikker på at hvert stykke tøj fra Eva Go Diva føles som om det er lavet med dig i tankerne. Vil du eksempelvis have et tvist på den klassisk skjorte, så anbefaler vi Eva Go Diva skjorten “Abelone Solid Shirt Off White”, som er ideel til dit næste business møde eller tur i byen. Skjorten er også til rådighed i rød, skulle du have lyst til at købe den som statement piece i stedet.
Eva Go Diva bukser:
Eva Go Diva designer og producere mange forskellige bukser, i alle mulige farver. Bukserne findes i flere smukke modeller som alle sidder fantastisk på kvindekroppen, samt er rare og luftige at have på. Bukserne har de smukkeste detaljer, som giver hver buks et elegant og feminint præg. Bukserne er til dig som gerne vil have en buks der sidder godt, og er i bedste kvalitet.
Vi opdatere og udvider løbende vores sortiment med Eva Go Diva tøj, så hold øje med siden her, hvis du har forelsket dig i Eva Go Diva stilen.

Se også:

Cabana Living

Fine CPH

Shoe Biz
Shop hos os nu!
Her hos betinnabeltner.dk, har vi håndplukket de smukkeste designs fra Eva Go Diva. Så du er garanteret tøj til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller tøj hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.
Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du også ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.
Eva Go Diva Udsalg
Hos betinnabeltner.dk, har vi løbende udsalg, på forskellige Eva Go Diva produkter. Gå til vores shop nu, og se hvor du kan spare. Hold godt øje med siden, da der bliver løbende sat nye vare på tilbud, eller udsalg. Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så du aldrig igen går glip af et godt tilbud. Du kan også følge os på instagram @butikbetinnabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op.