Hurtig levering
1 - 3 dage


Click & Collect
Hent i butikken


Dansk kundeservice
2897 2397


Gratis fragt
over kr. 500

Fine CPH

1 Product

Filtre

    Filtrer efter størrelse

    • M (1)

    Filtrer efter pris

    Pris: kr. 1.590kr. 1.600

FINE COPENHAGEN
Siden 2008, har Fine CPH, skabt smukke tidsløse kollektioner, til danske kvinder. Fine Copenhagen, som er et dansk brand, har til formål at skabe produkter, der får det bedste frem i kvinder. De tager inspiration fra naturen og mennesker omkring dem, til at skabe en perfekt balance mellem kunst og mode. Missionen fra Fine CPH er at skabe fantastiske kollektioner, der kan bæres af enhver kvinde, og som bringer selvtilliden frem i førersædet. Fine Copenhagen har en helt speciel evne til at skabe tøj, som har unikke og smukke silhouetter, der alle bære den DNA som gør deres tøj genkendeligt og spændende.
Kvinder i fokus
Fine CPH, er drevet af et lille men stærkt dedikeret team, som arbejder hårdt på hele tiden at udvikle deres brand og designs, for at følge med de seneste modetendenser. Inspirationen for tøjet, bliver fundet i naturen men også specielt i kunstens verden. Med et stilet og moderne følelse, har Fine Copenhagen, formået at skabe noget unikt og smukt, som den moderne kvinde sætter pris på.
Fine Copenhagen er for dig, som sætter pris på et tidløst, moderne men klassisk design. Tøj med en unik blanding af rå og boheme, men også med feminine detaljer, gør at dette brand har tøj til alle kvinder.
Fine CPH strik, skin og bomuld
De første produkter Fine Copenhagen blev kendt for var deres lækre skind produkter. De prøvede kræfter med belter og andre accessories. Siden da har de udbredt deres sortiment og har nu også eksempelvis noget lækkert Fine CPH strik og bomuld. Står du eksempelvis og mangler en varm, smart og hyggelig cardigan, så tjek Fine CPH Gili Cardigan Beige, ud her på vores hjemmeside.
Vi hos bettinabeltner.dk har udvalgt en masse smukke designs fra Fine Copenhagen. Vi synes specielt godt om Fine CPH bluser, såvel som deres kjoler, der alle bære både et feminint og råt udtryk.
Tøj til enhver anledning
Står du og mangler en god basis hvid skjorte, så kan vi kun varmt anbefale at du køber Fine CPH Doria Long Shirt White, da det er en af de bedste basic skjorter på markedet. Den er både flatterende, simpel, men også unik nok til at den bliver bemærket. Generelt er vi også vilde med de mange forskellige typer ærmer der er at finde på de forskellige bluser, trøjer og kjoler fra Fine CPH. De unikke ærmer, er med til at give et tvist på en ellers typisk skjorte, kjole eller bluse, uden at tage opmærksomheden fra resten af outfittet.
Hvis du til et mere råt look, så har Fine CPH et fantastisk udvalg af mørke produkter. Mange mørke produkter bliver lyse med tiden, men Fine Copenhagens mørke tøj forbliver mørkt. Derudover, så er deres mørke tøj heller aldrig dystert. I stedet er de flatterende og fremhæver en smuk silhouette og tilbyder et brud på de mørke farver, med fantastiske mønstre inspireret af natur og kunstens verden.
I sidste ende, så er Fine Copenhagen, et godt bud til den moderne kvinde. Uanset hvilken en af deres produkter du vælger at købe, er du sikker på at du har fingrene i nogle gode staple pieces, som kan sammensættes på mange forskellige måder, til alle anledninger. Eksempelvis med tøj fra Karmamia eller sko fra Philip Hog
Shop hos os nu!
Her hos betinnabeltner.dk, har vi håndplukket de smukkeste designs fra Fine Copenhagen. Så du er garanteret tøj til både hverdagslivet, og turen I byen. Når du bestiller tøj hos os har du altid 14 dages returret, plus altid gratis fragt ved køb for over 500kr. Du skal også være velkommen til at komme forbi vores butik I København på Lyngby Torv 8, hvor vi står klar til at hjælpe dig.
Har du eventuelle spørgsmål, du skulle brænde inde med, kan du også ringe eller sms os på +45 28 97 23 97, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med dine eventuelle shopping behov eller generelle spørgsmål.
Fine Copenhagen Udsalg
Hos betinnabeltner.dk, har vi løbende udsalg, på forskellige Fine CPH produkter. Gå til vores shop nu, og se hvor du kan spare. Hold godt øje med siden, da der bliver løbende sat nye vare på tilbud, eller udsalg. Vi sender også et nyhedsbrev ud, som du med fordel kan tilmelde dig ved at klikke her. Så du aldrig igen går glip af et godt tilbud. Du kan også følge os på instagram @butikbetinnabeltner, hvor vi dagligt ligger nye vare og tilbud op.