...

Tlf. +45 2897 2397 | Åbningstider i butikken: Man-Fre: 11-17.30, Lør 11-15

Om

Om Butik Bettina Beltner

Bettina Beltner

Jeg ønsker at skabe nogle rammer i butikken, som afspejler min opfattelse af, hvad god kundeservice er. God kundeservice for mig, er fx at få inspiration fra sæsonens trends og at få hjælp til at finde de rigtige styles, så man får en god oplevelse og går derfra med et smil på læben. Det er rigtig vigtigt for mig at gøre en forskel, og at mine medarbejdere og jeg giver en personlig styling, som netop er med til at fremhæve det helt rigtige hos den enkelte kunde.
”Husk altid, at hvis et stykke tøj ikke passer dig, er det fordi pasformen på tøjet er forkert – det er ALDRIG din krop, der er noget galt med.”

Butikken

Hos os er den gode og ordentlige kundeoplevelse højeste prioritet. Vi lægger nemlig stor vægt på den personlige og ærlige styling af kunder. Vi vil gøre alt for at inspirere dig med vores udvalg af styles, så vi netop tager udgangspunkt i dit behov.

I butikken gør vi desuden meget ud af, at udtrykket og stemningen afspejler sæsonens trends. Det er en selvfølge, at butikkens medarbejdere altid har åbent sind samt et smil på læben, hvilket giver en professionel, men samtidig også afslappet og naturlig atmosfære. 

Skriv et svar